MANİSA / KIRKAĞAÇ - Atatürk Ortaokulu

Kas

Sayın kaymakamımız Murat BÜYÜKKÖSE , Belediye Başkanımız Yaşar İsmail GEDÜZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Adem YALÇINKAYA okulumuz bunyesindeki Özel Eğitim Sınıfımızı ziyaret ettiler. Kendilerine ilgilerinden dolayi teşekkür ederiz.

Özel öğrencilerimiz bizler için her zaman özelsiniz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin de boy gösterdiği 3.Geleneksel Kodla(Ma)nisa Festivali büyük katılımla gerçekleşti.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı tarafında desteklenen "Bilge Kunduz" öğrencilerin analitik düşünme becerilerini geliştirmektedir. Buna yönelik olarak yapılan etkinlik kapsamında öğrencilerimiz çalışmaya çevrimiçi olarak katılımda bulundular.

Ekm

2018 Avrupa Kod Haftası kapsamında okulumuz 5., 6. ve 7. sınıflardan oluşan toplam 326 öğrencimiz ile beraber code.org, scratch, arduino, mblock programları ile "Avrupa Kod Haftası-Europe CodeWeek" etkinliği yapılmıştır.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimize programlama, kodlama, yazılım, oyun kodlama, programlama dili konularıyla ilgili bilgiler verilmiştir. code.org,scratch,mblock,arduino gibi programlar kullanılarak kodlama etkinlikleri yapılmıştır.

May

Okulumuz öğrencileri tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında hazırladıkları 32 proje sergilendi.