Tem

Sevgili Öğrenciler, Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme kapsamında lise tercihleri 5-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Tercih yapmaya gelen öğrencilerin velisi ile okula gelmesi gerekmektedir. Yerel tercihlerde(adrese dayalı) ikametgah ve okul başarı puanları kullanılacaktır. Merkezi yerleştirmede ise öğrencilerin LGS yüzdelik dilimleri esas alınacaktır.

Kas

Geleceğe Nefes kampanyasında, Türkiye genelinde tam 11 milyon fidan toprakla buluştu.

Ekm

2019-2020 eğitim öğretim yılı "Okul Aile Birliği Toplantısı" 22.10.2019 salı günü saat: 17.30'da Eczacı Engin Ümmetoğlu Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

2019 Avrupa Kod Haftası kapsamında okulumuz 5. ve 6. sınıflardan oluşan toplam 253 öğrencimiz ile beraber code.org, mblock ve arduino programları ile kodlama etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Eyl

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle okulumuzda İlköğretim Haftası kutlandı.

Tem