Haz

2018-2019 eğitim öğretim yılının bitmesiyle birlikte öğretmenlerimiz için yıl sonu mesleki seminer çalışmaları başlamış bulunmaktadır.

Haz

2018-2019 eğitim yılı sonunda mezun olan 8.sınıf öğrencilerimize yönelik mezuniyet kutlaması yapıldı.

Haz

Okulların 14 Haziran 2019 tarihinde kapanması itibariyle 2018-2019 eğitim öğretim yılını noktalamış bulunmaktayız. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Kırkağaç Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Şehitlik Gezisi ilçemizde yer alan ortaokullarda eğitim gören 8.sınıf öğrencileriyle birlikte gerçekleştirildi.

May

Gezi Kulübümüz tarafında organize edilen Kuşadası, Efes ve Selçuk gezileri gerçekleştirilmiştir.

Nis

İlçemiz Atatürk Ortaokulu eğitim ve kültür alanlarında yürüttüğü başarılı projelerden dolayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1-3 Mayıs 2019 tarihlerini arasında Azerbaycan'da yapılacak olan seminere davet edilerek ilçemizi gururlandırdı.

Mrt

İlçemizde hem Eğitim alanında hem de yürüttüğü başarılı projeler ile göğsümüzü kabartan  Atatürk Ortaokulu Avrupa Komisyonu tarafından Türkiye´de Selfie dijital aracının pilot uygulamasına seçilen 213 okuldan biri oldu.