MANİSA / KIRKAĞAÇ - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu Azerbaycan Yolunda

İlçemiz Atatürk Ortaokulu eğitim ve kültür alanlarında yürüttüğü başarılı projelerden dolayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1-3 Mayıs 2019 tarihlerini arasında Azerbaycan'da yapılacak olan seminere davet edilerek ilçemizi gururlandırdı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye geneli tüm okullar arasından çeşitli kriterlere göre  en başarılı 20  okul seçildiğini vurgulayan okul müdürü Durmuş Ateş: "Okulumuz uluslararası alanda da tanınır hale gelecektir. Bir öğretmenimiz Azerbaycan'daki Çift taraflı irtibat seminerinde hem okulumuzu hem de ilçemizi temsil edecektir". dedi.

08-04-2019

Yayın: 08.04.2019 - Güncelleme: 22.08.2022 17:33 - Görüntülenme: 285